Business strategie & online groei agency

Tijd voor een nieuwe website?

Laten we een professionele website maken die écht bij jouw bedrijf past!

Mooi bedrijf, maar die website ….

Hoewel je website al lang niet meer alleen een online visitekaartje is, is het toch wel érg belangrijk dat jouw website past bij de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen.

Jouw website moet daarbij ook jouw doelgroep aanspreken, een logische structuur hebben en – niet onbelangrijk – goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google.

Vaak gebeurt het dat als je al een tijdje onderneemt, je website helemaal niet meer past bij jou en jouw bedrijf.  

Ik ga je helpen om te zorgen dat jouw website correspondeert met hoe jij je bedrijf online voor je ziet. Een website die jouw boodschap uitdraagt én zorgt dat je doelgroep graag met jou samen wil werken!

one page website

Vang de aandacht van je doelgroep met een one page website. Snel online & krachtig.

Bedrijfswebsite op maat

Een website die zichzelf niet alleen terug verdient, maar ook voor je werkt! 

Jouw website is goed vindbaar

Pak het in één keer goed aan met een nieuwe of vernieuwde website en SEO in één. 

e-commerce

Geef jouw online winkel het platform dat het verdient. Een webshop die converteert!

Wijn aan je deur

Voor onze wijn webshop waren wij op zoek naar een enthousiaste ervaren webshop bouw(st)er die met veel plezier onze shop zou kunnen neerzetten en ons blijft ondersteunen waar nodig is.
Iris is betrouwbaar, eerlijk, transparant en denkt creatief mee. Begreep direct wat ik in mijn hoofd had zitten en kon dit verwoorden tot een perfecte shop. Ze zorgt voor een finishing touch wat betreft nieuwe ideeën en leuke extra’s.’

Maud – Haar verhaal

Werken met Iris kan ik één woord samenvatten: FEEST! Ik schrijf feest bewust in hoofdletters, want dan lees je misschien hoe hard ik dit schreeuw. Ik heb een boek geschreven over leven en eten met uitgezaaide borstkanker. En daar hoort een website met webshop bij. Iris heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind de website werkelijk prachtig. Iris zelf is áltijd bereikbaar, bereid om mee te denken, creatief, geduldig en vakkundig. Als startende ondernemer mag ik in mijn handjes knijpen met zo’n vakvrouw als Iris aan mij zij.

KimvanNuland.com

Met Iris van Sweetdigitalagency is het heel fijn samenwerken, ze reageert heel snel en denkt proactief met je mee. De opmaak van mijn website is vanaf het eerste moment heel mooi en komt professioneel over. Iris neemt de tijd om alles met je door te nemen en ook daarna is ze nog bereikbaar als je hulp nodig hebt.

Kortom; ik zou iedereen aanraden om een webshop te laten maken door SweetdigitalAgency.

Ruim 13 jaar ervaring in het helpen van ondernemers online.

Je krijgt een website die zorgt dat bezoekers klanten worden.

Wij leren jouw doelgroep écht kennen, zodat jouw website werkt.

We werken al gezellig samen met:

Blog

Sweet! & Salty tips, tricks en ongevraagde meningen

NEW

Struggles van startende ondernemers bij het vinden van klanten Als startende ondernemer loop je vaak tegen verschillende uitdagingen aan, vooral als het gaat om het vinden van klanten. Het kan moeilijk zijn om je naam te vestigen en je te onderscheiden van de...

Lees meer
Snelle SEO Tips voor je website!

Snelle SEO Tips voor je website!

Quick SEO wins voor je website We hebben het allemaal superdruk en misschien is SEO ook gewoon echt helemaal je ding niet, maar als je hoger in Google gevonden wilt worden met jouw bedrijf en meer bezoekers op je website wilt hebben ontkom je er niet aan. Nu kan je er...

Lees meer

Heb je vragen?

Sweet! Digital is een locatie onafhankelijk bedrijf.

Mocht je eens langs willen komen ben je op afspraak welkom op het prachtige Gibraltar.

Whatsapp

+34 642697296