We’ll make your
website
work for you!

One pagers

Vang de aandacht van je doelgroep met een one page website. 
Snel online & krachtig.

Websites

Een website die zichzelf niet alleen terug verdient, maar ook voor je werkt! 

Webshops

Geef je product het platform dat het verdient. Een webshop die converteert!

Apps & Plugins

Wat je wilt is er nog niet! Wij bouwen het voor je, net als jouw bedrijfsapp.

Website + SEO

Pak het in één keer goed aan met een website en SEO in één. 

Onderhoud

Liever niet zelf aan je website sleutelen of heb je een troubleshoot nodig?

Snel online met een

One page website

Lanceer je een product of dienst en wil je daarvoor de perfecte landingspagina hebben, los van je bestaande site? Kies dan voor een One Page Website!

Met deze krachtige sales funnel breng je jouw boodschap overzichtelijk en ben je snel online met jouw nieuwe blikvanger.

Op een One Page website kan je net als op een uitgebreidere website een product verkopen, afspraken in laten plannen en/of inschrijvingen voor een event of mailing verzamelen. Deze optie is daarmee een budgetvriendelijke manier om je aanbod te laten shinen.

Alleen maar voordelen zou je denken! Niet helemaal, want SEO op een One Page Website is een stuk lastiger. Daarom raden wij deze snelle optie vooral aan voor projecten waarbij je niet van Google verkeer afhankelijk bent!

One Page Websites zijn ook superleuk voor persoonlijke aangelegenheden:

  • Een huwelijkswebsite met alle info die jouw gasten nodig hebben
  • Een Babyshower website met de cadeaulijst
  • Een geboortewebsite voor de pasgeboren baby
  • Een website voor een inzameling voor school of vereniging

Professionele website laten maken?

Je wilt een website maar weet niet hoe je er een moet maken of waar je moet beginnen? Search no more!

Het kan moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen als het om het maken van een website gaat. Ontwerp je hem zelf? Een webdesigner inhuren? Gebruik je een sjabloon?

Wij nemen het giswerk weg bij het maken van een website. Ons team van professionals werkt stap voor stap met je samen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is – je bedrijf. Bovendien zijn onze websites zo ontworpen dat ze zichzelf terugverdienen, dus je ziet meteen rendement van je investering.

Start met verkopen

Kies een webshop die converteert

Een webshop online zetten alleen, is (helaas) echt niet genoeg om jouw nieuwe online shop tot een succes te maken.

De dames van Sweet! hebben ruimte ervaring in het bouwen van webshops. We weten precies wat er mogelijk is en hoe we kunnen zorgen dat jouw webshop zichzelf terug verdient!

Een app voor jouw bedrijf nodig?

Het kan moeilijk zijn om de concurrentie bij te houden. Je hebt een voorsprong nodig, en wel nu!

Hoe denk je dat je concurrenten je steeds een stap voor zijn, terwijl jij ook je website en marketing op orde hebt?  Waarschijnlijk hebben ze een zakelijke app die hen een voorsprong geeft.

Door een bedrijfsapp voor je bedrijf te laten maken, maak het speelveld gelijk. Met een app kun je voortdurend in contact blijven met je klanten, kunnen ze gemakkelijker bij je bestellen of vragen stellen, en het is volledig mobielvriendelijk, zodat ze hem ook onderweg kunnen gebruiken.

Wil je bepaalde functies aan je website toe laten voegen, maar kan je geen bestaande oplossing vinden? Wij kunnen ook een plugin op maat voor je maken.

The perfect match

Een website & SEO

Laat je een nieuwe website maken of je huidige website wordt vernieuwd?

Wanneer je een website maken met seo krijg je het beste van beide werelden. We zorgen voor de technische SEO, zodat zoekmachines je website goed kunnen lezen en indexeren. We zorgen dat het ontwerp en de SEO inhoud perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo worden de gebruikerservaring, SEO en de structuur van je website allemaal samengebracht voor een maximaal effect. Onze digital agency helpt je graag!

0
    0
    Mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop