Als je ergens ziet dat iets veel goedkoper is dan dat je zou verwachten, dan denk je al snel aan addertjes onder het gras, verborgen kosten of een product dat eigenlijk helemaal niet is zoals het wordt gepresenteerd.

We kennen allemaal de hilarisch expectation vs. reality posts van aankopen op Ali die toch nét even niet zijn wat je dacht.

De vraag wordt mij dus vaak gesteld: “Waarom is die starterswebsite zo goedkoop? Een website rond de € 300,- kan helemaal niet.” 
Het antwoord is simpel.

Ik wilde een simpele, mooie website maken die voor iedereen betaalbaar is.

Veel ondernemers die in deze tijd starten zitten budgettechnisch helemaal niet zo lekker, het is een lastige periode in verband met Corona en ik merkte dat steeds meer starters maanden aan het struggelen waren met Wix etc. om daarna tot de conclusie te komen dat wat ze willen niet kan of lukt.

Het Business on a Budget-pakket hadden we al.

Dit was een pakket van € 599,-. Er zat basis SEO bij, het redigeren van teksten en een seo-proof landingspagina, ook een fijn pakket en erg voordelig voor wat je kreeg. Ik merkte dat het voor de echte starter met een beperkt budget nog steeds lastig was.

Ik ben gaan nadenken over een manier waarop we toch een mooie WordPress website kunnen aanbieden tegen een lagere prijs.

Een goedkope website op de groei

Zo is de nieuwe Budget on a Budget website geboren of zoals we het intern liefkozend noemen: BoBje .

Een website op de groei voor startende ondernemers. We hebben een aantal templates speciaal ontwikkeld. Deze templates passen we aan aan de huisstijlkleuren en -lettertypes naar keuze.

We zetten de juiste pagina´s klaar, passen het menu aan, koppelen Whatapp en instagram én Analytics om het bezoek bij te houden in Google.

Simpele tutorials en een professional binnen handbereik

De website wordt opgeleverd met dummie content, je plaatst dus zelf de teksten en foto´s. Hiervoor zijn praktische video tutorials van ons beschikbaar en we zijn natuurlijk sowieso na oplevering bereikbaar per Whatsapp om je te helpen als je ergens niet uit komt.

Het fijnste van deze websites vind ik zelf dat ze makkelijk uit te breiden zijn als je bedrijf gaat groeien en daarnaast leer je als ondernemer direct je eigen website onderhouden.

Ben je benieuwd hoe de templates er uit zien? Kijk dan hier!

Heb je nog vragen over dit pakket? Lees dan de FAQ of stuur even een appje!

Zoete groeten,

Iris

    0
    Winkelmandje