Whatsapp + 34642697296 info@sweetdigitalagency.com

Business strategie & online groei agency

Jouw website hoger in Google

Na 13 jaar SEO kunnen we wel zeggen dat we het spelletje snappen! Wij brengen jouw website hoger in Google.

SEO, dat is een duurzame investering

Wil je lekker snel resutaten en NU gevonden worden op de eerste pagina van Google? Klik dan maar even verder naar ons verhaaltje over Google Ads!

SEO is een marketingtechniek voor mensen die duurzame resultaten willen behalen en naar de toekomst van hun bedrijf kijken, want Snel Even Omhoog, daar staat SEO helaas niet voor. 

Door zoekmachine optimalisatie in te zetten, met een goed doordacht plan, zorgen we dat jouw website beter vindbaar wordt!

Onze SEO specialisten neemt alles voor je uit handen, van strategie tot uitvoering. En wil je wel lekker snel meer bezoekers, dan helpt onze SEA expert met betaalde advertenties.

Zo profiteer jij optimaal van zoekmachine optimalisatie en trek je meer bezoekers naar je website.

Uitgebreide website & SEO audit

We lopen alle belangrijke aspecten van de website na. Techniek, SEO en UX.

Diepgaand zoekwoordenonderzoek

De eerste stap op de weg naar meer klanten door SEO. Waar zoekt jouw doelgroep op?

Concurrentie analyse

Ontdek de sterke en zwakke punten in de SEO van je concurrentie en maak daar gebruik van.

Lees meer

Een concurrentieonderzoek voor SEO is essentieel omdat het je waardevolle inzichten geeft in hoe jouw concurrenten presteren in de zoekmachines.

Door op deze manier te gluren bij de buren kunnen we bekijken welke strategieën ze gebruiken, welke zoekwoorden ze targeten en hoe ze zich positioneren ten opzichte van jouw eigen website.

Hier zijn een aantal redenen waarom een concurrentieonderzoek voor SEO belangrijk is:

  1. Identificeren van kansen: Door het analyseren van de concurrentie kun je mogelijk nieuwe kansen ontdekken. We onderzoeken welke zoekwoorden ze targeten waar jouw bedrijf nog niet op inspeelt en waar mogelijk minder concurrentie op is. Dit stelt ons in staat om je SEO-strategie aan te passen en te richten op gebieden waar jouw bedrijf kan scoren.
  2. Vergelijken van data: Door de concurrenten onder de loep te nemen en hun prestaties te meten, bekijken we waar jouw website staat in vergelijking met anderen in jouw branche. Wat doe jij een stuk beter dan de concurrent en waar laten we kansen liggen?
  3. Begrijpen van de markt: Een concurrentieonderzoek helpt om inzicht te krijgen in de markt rondom jouw branche. We zien welke websites en bedrijven het meest zichtbaar zijn, welke trends er spelen en welke strategieën succesvol zijn. Hierdoor leren we de branche en jouw doelgroep beter begrijpen. Zo kunnen we jouw ideale klant aanspreken en zorgen dat jouw bedrijf zich blijft onderscheiden.
  4. Verbeteren van de SEO-strategie: Door te leren van je concurrenten kunnen we de SEO-strategie voor jouw bedrijf verbeteren. Het helpt je om beter inzicht te krijgen in wat werkt in jouw branche en hoe je jouw website kunt optimaliseren voor betere resultaten. 

Een concurrentie analyse voor SEO geeft dus waardevolle inzichten en informatie die we gebruiken om jouw SEO-strategie te bepalen en tijdens de samenwerking te verbeteren, kansen te identificeren en je positie in de markt te versterken. Het helpt je om beter te begrijpen hoe je kunt opvallen in de zoekmachines en jouw online zichtbaarheid en succes te vergroten.

SEO pakketten voor duurzaam resultaat

Investeren in SEO is investeren in duurzame vindbaarheid. Daarom gaan we voor een langere samenwerking.

Wijn aan je deur

Voor onze wijn webshop waren wij op zoek naar een enthousiaste ervaren webshop bouw(st)er die met veel plezier onze shop zou kunnen neerzetten en ons blijft ondersteunen waar nodig is.
Iris is betrouwbaar, eerlijk, transparant en denkt creatief mee. Begreep direct wat ik in mijn hoofd had zitten en kon dit verwoorden tot een perfecte shop. Ze zorgt voor een finishing touch wat betreft nieuwe ideeën en leuke extra’s.’

Maud – Haar verhaal

Werken met Iris kan ik één woord samenvatten: FEEST! Ik schrijf feest bewust in hoofdletters, want dan lees je misschien hoe hard ik dit schreeuw. Ik heb een boek geschreven over leven en eten met uitgezaaide borstkanker. En daar hoort een website met webshop bij. Iris heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind de website werkelijk prachtig. Iris zelf is áltijd bereikbaar, bereid om mee te denken, creatief, geduldig en vakkundig. Als startende ondernemer mag ik in mijn handjes knijpen met zo’n vakvrouw als Iris aan mij zij.

KimvanNuland.com

Met Iris van Sweetdigitalagency is het heel fijn samenwerken, ze reageert heel snel en denkt proactief met je mee. De opmaak van mijn website is vanaf het eerste moment heel mooi en komt professioneel over. Iris neemt de tijd om alles met je door te nemen en ook daarna is ze nog bereikbaar als je hulp nodig hebt.

Kortom; ik zou iedereen aanraden om een webshop te laten maken door SweetdigitalAgency.

Zoekmachine optimalisatie
geeft duurzame resultaten

Ruim 13 jaar ervaring in het helpen van ondernemers online.

Trek meer bezoekers met een hogere positie in Google.

Betere vindbaarheid met content die bij je bedrijf past.

We behaalden al resulaten voor:

De droge koek over SEO

Het allerliefste wil ik even persoonlijk met je bellen. Zo kan ik al jouw specifieke vragen direct beantwoorden. Seo is geen one size fits all marketing (wat wél), maar hieronder vind je al behoorlijk wat info over zoekmachine optimalisatie. Ik kan me namelijk prima voorstellen dat je denkt: Joh, die Iris van Sweet! Digital kan zoveel zeggen, maar wat is dat SEO dan? …’t is wat droge koek, dus pak er gerust een sapje bij🍹en als je meer wilt weten: Let me know!

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. Kort gezegd houdt SEO in dat je je website zo inricht dat zoekmachines zoals Google deze goed begrijpen en waarderen, zodat jouw website hoger in de zoekresultaten terechtkomt. Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten verschijnt, hoe groter de kans dat mensen op jouw website klikken en interesse hebben in jouw diensten of producten.

Maar SEO is niet alleen een trucje om hoog in de zoekresultaten te komen. Het gaat ook om het creëren van een goede gebruikservaring voor je bezoekers. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, relevante content te publiceren en je website technisch goed in orde te hebben, zorg je dat bezoekers vinden wat ze zoeken en blijven ze langer op je website. En hoe langer bezoekers op je website blijven, hoe groter de kans dat ze uiteindelijk klant worden.

Belangrijk om te weten van SEO is dat het geen kwestie is van eenmalig iets aanpassen aan je website, maar dat het een continu proces is. Door regelmatig nieuwe content te publiceren, technische verbeteringen door te voeren en je website up-to-date te houden, blijf je relevant voor zoekmachines en bezoekers. En als je het goed doet, kan SEO een enorme boost geven aan je online zichtbaarheid en groei van je bedrijf.

Waarom SEO uitbesteden?

We willen natuurlijk allemaal dat onze website lekker hoog scoort in Google, maar SEO is een behoorlijke investering en om zo de regie uit handen te geven is gewoon scary as hell. 

Nu kan je als je veel tijd over hebt om je helemaal te verdiepen in alles dat met SEO te maken heeft natuurlijk zelf met je vindbaarheid aan de slag. Maar “tijd over” is voor de meeste serieuze ondernemers nou niet echt aan de orde 🤪. Daarnaast heeft Google er een handje van om van alles te veranderen, dus je moet nog up-to-date blijven ook.

Waarschijnlijk ben je al zoet genoeg met het bijhouden van je social media, klantcontact en aanbod. Je moet als je SEO niet geoptimaliseerd is immers élke bezoeker zélf naar je website sturen met links in posts, advertenties en mails. Hoe kunnen ze je anders vinden?

Er is namelijk niets zo [censored] als het hebben van een website zonder traffic en zonder conversies. Dat is zonde van alle moeite en energie die je erin hebt gestoken.

Omdat jij als ondernemer druk bent met het runnen van je bedrijf, kan het uitbesteden van SEO dus een slimme zet zijn. Een SEO expert heeft namelijk alle kennis en ervaring in huis om jouw website hoger in Google te krijgen én te houden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of je wel de juiste zoekwoorden gebruikt of dat je website wel technisch in orde is.

Daarnaast weten wij gewoon hoe we de resultaten moeten gebruiken om de SEO strategie te verbeteren. SEO is een langetermijnstrategie en wij willen óók gewoon de allerbeste resultaten zien. Zo ambitieus zijn we dan ook wel weer 😋.

Door het uitbesteden van SEO houd je zelf meer tijd over om je te focussen op andere belangrijke zaken, zoals het helpen van je klanten en het laten groeien van je bedrijf. Want laten we eerlijk zijn: daar ligt jouw kracht en passie!
Wij gaan juist weer helemaal vlammen van SEO, elke gek zijn gebrek hè… 

Wat kost SEO per maand?

Heel kort door de bocht rekenen we € 80,- per uur, maar ik werk zeker in het begin altijd met pakketprijzen. 

Als we voor jouw bedrijf aan de slag gaan doen we dat namelijk écht met hart voor jouw zaak. Dat betekent dat we tijdens de opstartfase écht niet op een uurtje kijken. Wij willen het namelijk gewoon zo goed mogelijk doen en ja, daar is soms meer tijd voor nodig. Uiteindelijk hebben we daar allemaal profijt van, want jij ziet betere resultaten. Wij hebben blijere klanten en daardoor zijn wij zelf ook weer blijer. Een investering in de toekomst dus.

Na het opstarten van de SEO (zoekwoordenonderzoek, concurrentie-onderzoek, ontwikkelen van de strategie en contentplanning) raden wij aan om minimaal 4 uur per maand af te nemen, maar ook dit is echt weer zó afhankelijk van je bedrijf, website, strategie én budget.

In verband met dat laatste zullen we altijd met je mee denken. Wij willen gewoon het allerliefste mooie samenwerkingen met leuke ondernemers. Als je dus nú geen groot budget hebt, maar je zou wel graag met Sweet! samenwerken, neem dan ook gewoon even contact op. Ik denk graag persoonlijk met je mee.

Is SEO altijd de beste keuze?

Als je op zoek bent naar een langetermijnstrategie om je bedrijf te laten groeien dan is SEO wat mij betreft onmisbaar, maar hoewel SEO een krachtige tool is om de online zichtbaarheid van een website te verbeteren en meer bezoekers en potentiële klanten aan te trekken, is het niet altijd de beste oplossing voor elke situatie. 

Als je bijvoorbeeld een slechte website hebt, kan het zijn dat SEO niet het beste gebruik van je tijd en middelen is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website een goede gebruikerservaring biedt en dat de inhoud van hoge kwaliteit is voordat je begint met het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Je kan zeker al een begin met SEO maken en tegelijk je website verbeteren, maar allemaal prachtige bezoekers naar een shitty website sturen is gewoon zonde. 

Zorg er dus voor dat je wel in gedachte houdt dat alleen SEO niet werkt, het hele plaatje moet kloppen. Is je website dus nog niet je-van-het, dan moeten we dat eerst aanpakken 🤪.

SEO vaak een waardevolle & kostbare investering en wij zullen het je dus ook écht eerlijk vertellen als je beter eerst aan andere zaken kan (laten) werken.

 

Hoe snel heeft SEO resultaat?

SEO staat niet voor Snel Even Omhoog 🫤sorry.
“SEO experts” die beweren dat ze binnen een maand kunnen zorgen dat je op de eerste pagina staan kletsen meestal uit hun nek.

Het is belangrijk om te beseffen dat SEO geen quick fix is en dat het tijd en moeite kost om resultaten te behalen. Het is geen magische toverstaf die je zwaait en voilà, je staat bovenaan in de zoekresultaten. Het vergt tijd en toewijding om te werken aan de optimalisatie van je website en content.

Maar het mooie van SEO is dat het een duurzame aanpak is. Door te werken aan de basis van je website en content, worden we op de lange termijn beloond met betere zichtbaarheid en meer organisch verkeer. En dat betekent ook dat je op de lange termijn geld bespaart op advertentiekosten.

Dus als je op zoek bent naar snelle resultaten of een oplossing voor een slechte website, dan is SEO misschien niet de beste keuze op dit moment. We helpen je dan gewoon graag met social media en/of advertenties. Maar als je bereid bent om tijd en energie te investeren in je online aanwezigheid, dan is SEO een krachtige tool om je bedrijf te laten groeien en bloeien!

Blog

Sweet! & Salty tips, tricks en ongevraagde meningen

Zelf SEO doen of kan ik het beter uitbesteden?

Zelf SEO doen of kan ik het beter uitbesteden?

Zelf SEO doen of uitbesteden? Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf groeit en zichtbaar is voor potentiële klanten. Een belangrijk onderdeel daarvan is een goede online aanwezigheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je hoger in Google komt en beter vindbaar bent voor je...

Lees meer
Superhandige plugins voor je WordPress website!

Superhandige plugins voor je WordPress website!

Yes! Plugins, we love them. Middels plugins voor je WordPress website kun je extra handige functionaliteiten toevoegen aan je website. In deze blog leggen we je uit wat plugins zijn, waar je plugins kan vinden en geven we je meteen een lijst met superhandige plugins...

Lees meer
Snelle SEO Tips voor je website!

Snelle SEO Tips voor je website!

Quick SEO wins voor je website We hebben het allemaal superdruk en misschien is SEO ook gewoon echt helemaal je ding niet, maar als je hoger in Google gevonden wilt worden met jouw bedrijf en meer bezoekers op je website wilt hebben ontkom je er niet aan. Nu kan je er...

Lees meer

Heb je vragen?

Sweet! Digital is een locatie onafhankelijk bedrijf.

Mocht je eens langs willen komen ben je op afspraak welkom op het prachtige Gibraltar.

Whatsapp

+34 642697296