Whatsapp + 34642697296 info@sweetdigitalagency.com

Business strategie & online groei agency

Webdesign Portfolio

Door de jaren heen hebben we meer dan 100 fantastische ondernemers geholpen aan een bijzondere website.

Een aantal hiervan vind je op deze pagina.

Bellabaci Benelux

WEBSITE MET WEBSHOP (B2B & B2C) , AFGESLOTEN DEEL EN AFSPRAKEN INBOEKEN
Bellabaci Benelux een Nederlands bedrijf is dat zich richt op schoonheids- en wellnessproducten, met name gericht op cupping therapie. Bellabaci.nl is de officiële importeur van Bellabaci producten en dé specialist op het gebied van cupping massages en cupping opleidingen. Bellabaci biedt een breed scala aan producten en behandelingen, waaronder gezichts- en lichaamscupping sets, essentiële oliën en massagetools. Het bedrijf richt zich op zowel professionele schoonheidssalons als particuliere klanten.

Wij hebben voor Bellabaci de website vernieuwd met een duidelijke verdeling voor consumenten en professionals. De webshop heeft een b2b sectie en maakt onderscheid tussen prijzen voor consumenten en professionals.

Op de website zijn trainingen op locatie te boeken en er is een pagina voor het inplannen van massages.

Website met aparte info voor b2c & b2b

Webshop met aparte prijzen per klantrol

Custom plugin voor weergave USP per product

Afgesloten kennisbank

Boeken en inplannen van trainingen en massages

Voor de klant blijven wij de website, e-mailmarketing en SEO optimaliseren.

Vidaa – Landgoed & Lago

WEBSITE MET BOEKINGSYSTEEM VOOR OVERNACHTINGEN & OFFERTE AANVRAAG
Vidaa is een unieke locatie gelegen in het hart van de natuur, net buiten de stad Rotterdam. Het landgoed is een voormalig tuinbouwgebied en is omgetoverd tot een sfeervolle en luxe vergader- en trouwlocatie. Op het landgoed vind je diverse prachtige gebouwen, waaronder een monumentale boerderij en een modern paviljoen. Sinds een aantal jaar heeft Vidaa een tweede locatie direct aan de Rotte.

Wij hebben voor Vidaa de website vernieuwd, hierbij was het belangrijk om het inspirerende karakter en de diversiteit van de locaties terug te laten komen in het ontwerp van de website.

Op de website is per soort gelegenheid en per accommodatie informatie te vinden en op te vragen. Daarnaast zijn er overnachtingen te boeken in de tiny houses en luxe woonhuis.

Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel zakelijke, als particuliere bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, workshops, feesten en bruiloften. Vidaa biedt verschillende arrangementen aan, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vergaderarrangement inclusief catering, of een compleet verzorgde bruiloft met overnachting op het landgoed.

Website in de sfeer van de prachtige locaties

Boekingsmodule voor overnachtingen gekoppeld met externe platformen

Aanvragen van brochures & offertes

Voor de klant blijven wij de website optimaliseren en verzorgen we de Google Ads.

Yalisa’s Bruidsmode

WEBSITE MET WEBSHOP ALS BROCHURE
Yalisa’s Bruidsmode is een bruidszaak in Apeldoorn. De winkel heeft een uitgebreide collectie bruidskleding van bekende merken en ontwerpers.

Wat Yalisa’s Bruidsmode onderscheidt van andere bruidszaken is de persoonlijke benadering en het op maat gemaakte advies. Yalisa en haar team nemen de tijd om de wensen van de bruid te bespreken en te kijken welke bruidsjurk het beste past bij haar figuur en persoonlijkheid. Door deze persoonlijke aanpak voelen bruiden zich op hun gemak en vinden ze vaak de perfecte bruidsjurk.

We werken al minimaal 5 jaar samen met Susanne van Yalisa’s Bruidsmode en doen dit met héél veel plezier.

Wij mochten de website en SEO voor Yalisa’s Bruidsmode optimaliseren.

Website herstijlen en moderniseren

De webshop fungeert als brochure met uitgebreide zoekfunctie

Per bruidsjurk is een pasafspraak te maken

Voor de klant blijven wij de website optimaliseren en verzorgen we de SEO.

KimvanNuland.com – Coaching

WEBSITE MET WEBSHOP & COACHINGSYSTEEM

Kim van Nuland is een hormooncoach die mensen helpt om hun hormonen in balans te brengen en zo hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Op haar website, kimvannuland.com, biedt ze verschillende vitamines en supplementen, tests en coaching aan om mensen te helpen hun hormoonbalans te herstellen.

Voor Kim mochten wij de website met webshop vernieuwen en koppelen aan Amelia – een systeem om gemakkelijk online coachingtrajecten te verkopen en inplannen.

Website herstijlen en optimaliseren

De webshop indelen voor zo hoog mogelijke conversie

Instellen en implementeren van Amelia voor afspraken

Voor de klant zijn wij een vraagbaak en monitoren de werking van de website.

Wijn aan je deur

Voor onze wijn webshop waren wij op zoek naar een enthousiaste ervaren webshop bouw(st)er die met veel plezier onze shop zou kunnen neerzetten en ons blijft ondersteunen waar nodig is.
Iris is betrouwbaar, eerlijk, transparant en denkt creatief mee. Begreep direct wat ik in mijn hoofd had zitten en kon dit verwoorden tot een perfecte shop. Ze zorgt voor een finishing touch wat betreft nieuwe ideeën en leuke extra’s.’

Maud – Haar verhaal

Werken met Iris kan ik één woord samenvatten: FEEST! Ik schrijf feest bewust in hoofdletters, want dan lees je misschien hoe hard ik dit schreeuw. Ik heb een boek geschreven over leven en eten met uitgezaaide borstkanker. En daar hoort een website met webshop bij. Iris heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind de website werkelijk prachtig. Iris zelf is áltijd bereikbaar, bereid om mee te denken, creatief, geduldig en vakkundig. Als startende ondernemer mag ik in mijn handjes knijpen met zo’n vakvrouw als Iris aan mij zij.

KimvanNuland.com

Met Iris van Sweetdigitalagency is het heel fijn samenwerken, ze reageert heel snel en denkt proactief met je mee. De opmaak van mijn website is vanaf het eerste moment heel mooi en komt professioneel over. Iris neemt de tijd om alles met je door te nemen en ook daarna is ze nog bereikbaar als je hulp nodig hebt.

Kortom; ik zou iedereen aanraden om een webshop te laten maken door SweetdigitalAgency.

Blog

Sweet! & Salty tips, tricks en ongevraagde meningen

Zelf SEO doen of kan ik het beter uitbesteden?

Zelf SEO doen of kan ik het beter uitbesteden?

Zelf SEO doen of uitbesteden? Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf groeit en zichtbaar is voor potentiële klanten. Een belangrijk onderdeel daarvan is een goede online aanwezigheid. Maar hoe zorg je ervoor dat je hoger in Google komt en beter vindbaar bent voor je...

Lees meer
Superhandige plugins voor je WordPress website!

Superhandige plugins voor je WordPress website!

Yes! Plugins, we love them. Middels plugins voor je WordPress website kun je extra handige functionaliteiten toevoegen aan je website. In deze blog leggen we je uit wat plugins zijn, waar je plugins kan vinden en geven we je meteen een lijst met superhandige plugins...

Lees meer
Snelle SEO Tips voor je website!

Snelle SEO Tips voor je website!

Quick SEO wins voor je website We hebben het allemaal superdruk en misschien is SEO ook gewoon echt helemaal je ding niet, maar als je hoger in Google gevonden wilt worden met jouw bedrijf en meer bezoekers op je website wilt hebben ontkom je er niet aan. Nu kan je er...

Lees meer

Heb je vragen?

Sweet! Digital is een locatie onafhankelijk bedrijf.

Mocht je eens langs willen komen ben je op afspraak welkom op het prachtige Gibraltar.

Whatsapp

+34 642697296