In een wereld vol vetplantjes: Wees alsjeblieft een passiebloem

n

Category

Praat mee

Deel je mening via Instagram

Datum

6 sep, 2022

Vragen?

Neem contact met ons op

In een wereld vol vetplantjes, ben jij de passiebloem!

Als webdesigners en marketeers zien wij natuurlijk dagelijks de trends wat betreft branding voorbij komen. Huisstijlen, kleuren, fotografie.

Overal hoor je het advies:

‘’Wees je authentieke zelf’’

‘’Durf uniek te zijn’’

 

 

Wij vinden dit behoorlijk vermakelijk, want zeg nou zelf, begint het niet allemaal een beetje erg op elkaar te lijken?

Niks mis mee dit advies over ‘’authenticiteit’’, maar als alle designers en brand experts met dezelfde kleuren en brandfotografie op de proppen komen, val je dan nog wel op als ondernemer?

Een voorbeeld:

Moniek (niet haar echte naam) stuurde ons een Moodboard ter inspiratie voor haar huisstijl en website.

Een soortgelijk Moodboard hadden we de afgelopen maanden al 4 keer voorbij zien komen van andere opdrachtgevers. Beige, nog wat meer beige tinten en niet te vergeten, NATUURLIJK een foto van een dromerig kijkende dame met een kopje thee, starend uit het raam.

Gooi daar nog een mooie foto bij van dezelfde dame met laptop, comfortabel zittend op een wit kleed op de grond… en natuurlijk niet te vergeten; het vetplantje. Herkenbaar?

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

”Is dit de stijl die echt bij jouw bedrijf past?” Vroegen we haar…

Moniek is een vrolijke vrouw, met veel humor, haar krullende haar zit als een wilde knot op haar hoofd en zij draagt met trots knalblauwe nagels. Nou, zegt ze… Ik ben meer van de kleurtjes! Maar als ik bij mijn concullega’s kijk op Insta is dit de stijl die in voornamelijk zie…

Ah, de eenheidsworstelingen!

Natuurlijk maken wij bij Sweet! met alle liefde jouw beige website. Inclusief foto’s met vetplantje. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat we een website maken die écht bij jou past. Zo weet je tenminste zeker dat je uitstraalt wat je wilt uitstralen, en dat mag best behoorlijk uniek zijn!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze portfolio of neem contact op met Sweet!

Heb je vragen aan de hand van dit artikel of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Lees nog even verder!

Wie niet waagt wie niet wint

Wie niet waagt wie niet wint

We willen het allemaal; online succesvol zijn en een thriving business hebben! Nu meer dan ooit is het simpelweg noodzakelijk voor de meeste bedrijven om online vindbaar te zijn. Wie koopt er immers bij je als niemand weet dat je bestaat? Ok je gaat aan de slag; je...

Grappige zoektermen waarop wij ranken

Grappige zoektermen waarop wij ranken

Grappige zoektermen waarop wij ranken   Als SEO Specialist zit je regelmatig tot aan je oksels in de data en zoekwoorden... en soms kom je de grappigste dingen tegen. Want hoe meer tekst er op een website staat op hoe meer verschillende zoektermen je gevonden...

0
    0
    Mandje
    Your cart is emptyReturn to Shop