E-mailmarketing
uitbesteden

Laat je mailing verzorgen

The money is in the list

Je weet dat je sales laat liggen en je aan e-mailmarketing moet doen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Of ben je misschien al eens heel enthousiast begonnen en toen… Live happened. Je bent niet de enige! Het is gelukkig nooit te laat om weer gebruik te gaan maken van de schat die je in handen hebt, je maillijst! 

Wij kunnen helpen! E-mail marketing is nog steeds de meest efficiënte manier om je aanbiedingen of product direct onder de aandacht van je fans te brengen. Ze zeggen dat het geld in de lijst zit. Dat is ook zo!

Je zult niet alleen je inkomsten zien stijgen door e-mail marketing te gebruiken, maar het is ook een van de meest kosteneffectieve manieren om je klanten te bereiken. Je kunt een hechtere relatie met ze opbouwen en ze op de hoogte houden van al je laatste nieuws en producten.

Of je nu van 0 af aan gaat starten en hulp nodig hebt bij het laten groeien van je lijst of dat je al een mooi publiek hebt die je niet langer wil laten verstoffen: Wij gaan je helpen! 

    [dipl_image_magnifier _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” title_text=”mailing-laten-maken” image=”https://www.sweetdigitalagency.com/wp-content/uploads/2022/07/mailing-laten-maken.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ text_orientation=”center” custom_margin=”150px||||false|false” lens_size=”344px” lens_border_width=”2px” lens_border_color=”#F3BB02″ box_shadow_style=”preset3″ link_option_url=”https://outofmyboxes.com”][/dipl_image_magnifier]