Hoe makkelijk is het om de eerste plek in Google te komen?

Wanneer je long tail keywords neemt met weinig concurrentie is het best makkelijk om op de eerste plek in Google te komen!
Op deze term zal je waarschijnlijk geen honderden of zelfs tientallen keren gevonden worden, maar het draagt allemaal bij aan de contentspinnewebjes waar ik zo dol op ben en op een later moment écht alles over ga uitleggen.

Anyway, waarom hebben we het over bullet journals met een fluffy flamingo pen?

Na een grappige discussie met een andere contentdame Debbie vandaag ( 12-03-2021 ) over de zin en onzin ( ONZIN!!! ) van backlinks verkrijgen op websites die helemaal geen enkel raakvlak hebben met jouw bedrijf( DON´T DO IT!!) , schreef ze iets over in bullet journals schrijven met een fluffy flamingo pen.

Daarna kwam de eerste plek in Google ter sprake, overigens niet over bullet journals en de fluffy flamingo pen was ook al gevlogen, maar ik raakte geïnspireerd en geïntrigeerd, want hoe lang duurt het om te rankeen op een term als deze en op welke zoektermen komt zo´n blog nog meer naar boven?

Normaal schrijven we wanneer aan de slag gaan met contentmarketing echt voor een term waarvan we weten dat er ooit toch wel eens iemand op gezocht heeft, maar bij bullet journals met een fluffy flamingo pen heb ik een beetje mijn twijfels.

Bullet journal trends

Nu ben ik ook eigenlijk niet zo op de hoogte van de bullet journal trends, vroeger noemden we zo´n boek gewoon een dummie maar tegenwoordig is het een díng, iets dat je doet om in de juiste mindset te komen, je hoofd leeg te maken en je creativiteit te laten vloeien… klinkt eigenlijk best leuk nu ik het zo terug lees, misschien toch maar eens proberen.

Handgemaakte fluffy flamingo pennen

Dan krijgen we de fluffy flamingo pen, na een snelle Google Search was ik eigenlijk blij verrast: Je hebt fluffy flamingo pennen met een pompom en fluffy flamingo pennen met veertjes. Sommige van deze flamingo pennen zijn niet alleen fluffy, maar worden ook nog eens zelf gemaakt door een of andere creatieveling met een liefde voor flamingo´s ( wie niet! )

Check deze Etsy link maar eens: Allemaal fluffy flamingo pennen!

Organisch resultaat

Om deze test zo clean mogelijk te houden, ga ik dit boeiende epos over schrijven in bullet journals met een fluffy flamingo pen voorlopig nergens delen! Ik ben benieuwd wanneer we de eerste resultaten gaan zien.

En zou dat zijn door de bullet journal of de fluffy flamingo pen….

The suspense is killing me!

Ik hou jullie op de hoogte!

Fluffy flamingo groet,

Iris ( die hard aan het overwegen is om een bullet journal te kopen )

Over de Auteur

Over de Auteur

Iris Franke | Webdeveloper - SEO & Content Expert


Al ruim 10 jaar help ik ondernemers om hun bedrijf beter vindbaar te maken online.

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis te delen met bedrijven die om uiteenlopende redenen kiezen om zelf hun SEO & Contentmarketing op te pakken.

Als ik sporadisch niet aan het werk ben dan geniet ik van Zuid-Spanje waar ik woon met mijn gezin of lach ik veel te hard om mijn eigen grapjes!

 

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi!
Kan ik je ergens mee helpen?